e
sv
Dosya Yöneticisi-Kolay ve Akıllı v10.1.7.1.1121.1 Apk İndir

Dosya Yöneticisi-Kolay ve Akıllı v10.1.7.1.1121.1 Apk İndir

  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • 0
  • 0 ratings
0 ratingsX
Çok Kötü!KötüFena DeğilGüzelÇok İyi!
0%0%0%0%0%
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
0 ratingsX
Çok Kötü!KötüFena DeğilGüzelÇok İyi!
0%0%0%0%0%
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
  • Lisans
  • Üretici

Dosya Yöneticisi, dahili depolamanız ve harici depolamanız için kaydettiğiniz tüm dosya ve klasörlerinizi ele alacağınız, Android için güçlü bir dosya gezginidir. File Supervisor Commander, dosyalara göz atma, analiz etme, aktarma, arama, kopyalama, yapıştırma, iletme ve silme işlemlerini destekler. Artık Dosya Süpervizörü Tarayıcısı ile dosyalarınızı verimli ve sezgisel bir şekilde keşfedin. Etli karakteristiği cebinize koyun!
ile Dosya Yöneticisi Gezginiile şu önemli önerilerin kilidini açacaksınız:
Erişilebilir Konutunuzu Test Edin Sol
Android için Dosya Yöneticisi Gezgini'nde görselleştirilmiş bir dosya analizörü özelliğini tükettiğinizde, çeşitli dosya türlerinin işgal ettiği konutu açıkça göreceksiniz. Cep telefonunuzun en temel deposunda veya SD kartında Fikri Kayıt Verilerini ve Halihazırda Oluşturulan Kayıt Verilerini ve Yavaş Kayıt Verilerini ve Yedek Kayıt Verilerini ve Yinelenen Kayıt Verilerini analiz edin, hangisinin en fazla konutu kapladığını öğrenin.
🔍 Bir Anında Recordsdata'ya Ulaşın
Dosyaları satın almayı düşünüyorsunuz, ancak artık gerçek tasarımı bilmiyor musunuz? Hava durumu depoda veya SD kartta, etik bir saniye istiyor. Ana sayfanın ucundaki arama kutusunu doldurun, ihtiyacınız olan dosyayı arayın ve ipucu sonucu doğrudan görünecektir. Her sınıftan belirli dosyaları almayı tercih etmeyin.
📂 Kayıt Verilerine Sezgisel Olarak Göz Atın
Son Kullanılanlar, Yükleyiciler, İndirilenler, Belgeler, Ses, Fotoğraflar, Filmler, Arşivler, Sık Kullanılanlar ve Kasa dahil olmak üzere belirli kategorilere göre aydınlatmadan dosyalarınızı bulun. Tüm dosyalar dosya türlerine ve özelliklerine göre sınıflandırılır. Her kategorideki dosyaya hassas bir şekilde göz atın ve dosyalara göz atmanın keyfini çıkarın.
💰 Birden Fazla Kayıt Verisiyle Verimli Bir Şekilde Mücadele Edin
Dosya Süpervizörü Tarayıcısı, DOC, PDF, MP4, WMA, RAR ve ZIP dosyalarından memnun olan zengin dosya türleriyle etkili bir şekilde çalışabilir. Ek olarak, her bir dosya yönetimi eylemini (dosyaları oluşturma, analiz etme, düzenli tutma, arama, dizinde gezinme, kopyalama, yapıştırma, iletme, silme, yeniden adlandırma, sıkıştırma, sıkıştırmayı açma, aktarma ve bölümlere ayırma) destekler. Dosyalarınızı yüksek verimlilikle düzenleyin. Ek olarak, cep telefonunuz için kaydettiğiniz uygulamalarınızı da yöneteceksiniz.
🔐 %100 Veri Güvenliği Garantisi
Cep telefonunuzda kayıtlı bazı değerli veya özel dosyalarınız mı var? En iyi Dosya Gezgini, şifrelemeyle kayıtlarınızın veri güvenliğini sağlar. Bir şifre oluşturun, bireysel belgelerinizi, PDF'lerinizi ve medya dosyalarınızı “Güvenlik Kutusu”na kaydedin. Dosya görüntüleyicideki “Safebox” ile uygulamalarınızı izlenen gözlerden veya izinsiz girişlerden kurtarın.

İlginizi Çekebilir :  Vikipedi (f-droid sürümü) r/2.7.50506-r-2024-10-08 Apk İndir

Android'de Dosya Yöneticisi'ni kullandığınızda, sonraki sorunların hepsinde ilerleyeceğinizden şüphe yoktur:
Dosya Yönetimi tasarımında bir dosyayı nasıl iletebilirim veya kopyalayabilirim?
– Dosya Yöneticisi Gezgini'ni çalıştırın ve iletilmesi veya kopyalanması en iyi olan dosya veya klasöre gidin. Dosyalara uzun süre bastığınızda, etik köşede alternatif önerilere ulaşacaksınız. Dosya tasarımını ihmal ederseniz, şüphesiz onu bir arama yoluyla da elde edeceksiniz.
Android cep telefonundaki dosyaları nasıl şifreleyebilirim?
– “Güvenlik Kutusu” simgesine tıklayın, ardından bir şifre oluşturun ve ardından bir güvenlik sorusu konumlandırın. Şimdi şifrelemenin en iyi olduğu dosya veya klasörü seçeceksiniz. Neredeyse tümünün size etkili bir şekilde görüldüğü şifrelenmiş dosyalara göz atın.

File Supervisor Explorer, sizi en kolay tanıyan olağanüstü bir dosya görüntüleyicidir! Dosya Yöneticisinin sunabileceği tüm bu önerilerden keyif alın. Bunu geliştirebiliriz Dosya Gezgini Tarayıcısı Android'deki en iyi Dosya Süpervizörü olmak için uygulama.
🎉 Hayalinizdeki Dosya Yöneticisi Gezgini'ni topluca yakalamak için bir parçamız olun 😎!
Bizim Facebook: www.facebook.com/miefilemanager/
Gmail: tclsmdpsm@gmail.com

• Geliştirilmiş verimlilik
• Takılı hatalar

Dosya Yöneticisi-Kolay ve Akıllı v10.1.7.1.1121.1
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrdcom.filemanager
Dosya Yöneticisi, dahili depolamanız ve harici depolamanız için kaydettiğiniz tüm dosya ve klasörlerinizi ele alacağınız, Android için güçlü bir dosya gezginidir. File Supervisor Commander, dosyalara göz atma, analiz etme, aktarma, arama, kopyalama, yapıştırma, iletme ve silme işlemlerini destekler. Artık Dosya Süpervizörü Tarayıcısı ile dosyalarınızı verimli ve sezgisel bir şekilde keşfedin. Etli karakteristiği cebinize koyun! ile
dosya,bir,ile

Devamını OkuGizle
Benzer İçerikler
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Makale göwnderim sistemimize hoş geldiniz

Galeri Alanı

828 x 478