e
sv
Tango- Canlı Yayın, Görüntülü Sohbet 8.74.1729098946 Apk İndir

Tango- Canlı Yayın, Görüntülü Sohbet 8.74.1729098946 Apk İndir

  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • 0
  • 0 ratings
0 ratingsX
Çok Kötü!KötüFena DeğilGüzelÇok İyi!
0%0%0%0%0%
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
0 ratingsX
Çok Kötü!KötüFena DeğilGüzelÇok İyi!
0%0%0%0%0%
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
  • Lisans
  • Üretici

Tango, arenada 500 milyondan fazla müşterinin bulunduğu CANLI bir sosyal mahalledir; burada şans eseri yeni arkadaşlarla birleşebilir, canlı yayında sürüklenebilir ve yetkin Yaratıcılara 7/24 saygı duyabilirsiniz!

Gerçek bağlantılar edinmek, canlı görüntülü sohbetlere katılmak ve yepyeni sosyal sohbet dalgasına katılmak için son platformdur.

Kalıcı dostluklar edinmek ve mahallenizi kavramak için canlı video akışlarımızı kullanın, saygı gösterin, sohbet edin ve kullanın.
Yeni arkadaşlarla tanışmaya katlanmak, keskin tavsiyeler görmek veya en sevdiğiniz Yaratıcıları güçlendirmek için çabalasanız da olmasanız da, Tango gidilecek mesafedir!

Neden Tango?

🌍 Dünya Topluluğu: Dünya çapındaki diğer insanlarla bağlantı kurun ve çeşitli, yaratıcı mahalleleri görün. Tango, toplulukların oluşturulduğu yerdir; yeni arkadaşlar edinme alanıdır.

📹 Dwell Görüntülü Sohbetler: Arkadaşlarınız ve yaratıcılarla gerçek zamanlı görüntülü sohbetleri deneyimleyin. Canlı sohbet taraflarımız etkileşime girmenize ve anları yaşandıkça parçalara ayırmanıza olanak tanır.

🤳🏻 Canlı Yayın: Özel anlarınızı çalıştırın, seveceğiniz tavsiyelere saygı gösterin ve en sevdiğiniz İçerik Oluşturucularla canlı görüntülü sohbet yapın. Canlı yayın devriminin bir parçası haline gelin ve seksi tavsiyelerle gerçek arkadaşlar edinin.

🌟 Yaratıcı ve Hayran Topluluğu: Tango, yaratıcıların mahallelerini kavramalarına ve takipçileriyle daha önce hiçbir yöntemle eğlenmelerine olanak tanır. Şaşırtıcı akışlarını izleyerek usta Yaratıcıları tökezleyin ve güçlendirin.

Eğer Bize Katılın:
* Canlı yayınları kabul etmek ve sunucularla gerçek zamanlı olarak etkileşime geçmek için sabırsızlanıyoruz
* Çevrimiçi şarkı konseri etkinliklerini ve sosyal takılmaları deneyimleyin
* Arenanın içinden diğer insanlarla konuşmaktan keyif alın
* Oyun canlı yayınlarına göz atın ve önerileri tartışın
* Yeteneklerini sergileyerek etkileyiciye dönüşmekten hoşlanıyorlar
* Kendi amaçları uğruna yorucu bir şekilde çalışan başkalarını güçlendirmeyi tercih edin
* Süslü lüks ürünler ve keskin hediyeler
* Yeni arkadaşlar bulmaya ve gerçek bağlantılar kurmaya çalışıyorlar
* Yeni moda önerilerini keşfetmeyi ve yetkin İçerik Oluşturucuları görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum
* Heyecan verici ve etkileşimli canlı sesli sohbetleri deneyimleyin
* Arenanın bir aşamasında diğer insanlarla kolay sohbet için kusursuz, gerçek zamanlı çeviri deneyimini yaşamak istiyoruz!

İlginizi Çekebilir :  Uygulama Klonlayıcı 2.19.2 Apk İndir

Parçalar:
🎧 YENİ Ses Odalarını deneyin: Heyecan verici ve Etkileşimli! Canlı sohbet edin, ipuçlarını parçalayın ve mahallenize katılın. Kat mülkiyetinizi yaratın, dinleyicileri davet edin ve kutlayın!

💑 Tango Match ile Tanışın: Tango Match ile canlı randevulara çıkın ve heyecan verici ve etkileşimli bir formülde yeni arkadaşlara katılın.

🗣️Dwell Görüntülü Sohbet: 9'a kadar kişiyle 1'e 1 veya izlenim ekibi görüntülü sohbetlerine bağlanın. Dünyanın dört bir yanından yerel halkla veya görüş arkadaşlarınızla tanışın. Etkileşimli yüz filtreleriyle eğlenceli görüntülü sohbetlerin keyfini çıkarın.

🤳🏻 VLOG (Video Weblog): Hayatınızı, yeteneklerinizi ve deneyimlerinizi bölümlere ayırın. Takipçilerinizi geliştirin ve Tango'da en ateşli vlogger'a dönüşün!

🎮 Oyun: Yaygın video oyunlarını çalıştırın veya bunlara saygı gösterin. Bu zevke siz de katılın ve mahallemizdeki diğer oyun takipçilerine katılın!

🌍 Çoklu Dil ve Gerçek Zamanlı Çeviri Artışı Uygulamayı İngilizce, Hintçe, Arapça, İspanyolca, Fransızca, Rusça, Vietnamca, Telugu dili, Tayca, Türkçe, Ukraynaca, Urduca, Özbekçe, Galce, Xhosa, Yidiş, Boşnakça, Bulgarca dillerinde güçlendiriyoruz , Birmanya, Katalanca, Çince, Çuvaşça, Hırvatça, Çekçe, Danca, Felemenkçe, Esperanto, Estonca, Fince, Galiçyaca, Gürcüce, Almanca, Yunanca, Guceratça, Haiti Kreyolu, İbranice, Macarca, İzlandaca, Endonezce, İrlandaca, İtalyanca, Japonca , Cava Dili, Kannada Dili, Farsça, Lehçe, Portekizce, Pencap Dili, Rumence, İskoç Galcesi, Sırpça, Sinhala Dili, Slovakça, Slovence, Sundan Dili, Svahili Dili, İsveççe, Tagalogca, Tacikçe, Tamilce ve Tatarca.

Dil sınırları konusunda endişelenmenize gerek yok; gerçek zamanlı çevirimiz tüm Amerikalılara katılmayı kolaylaştırıyor!

Tango'da arkadaş ve mahalle şansı yakalayan milyonlarca memnun müşteriye katılın. Müşterilerimiz etkileşimli tarafları ve dünya çapındaki diğer insanlarla bir araya gelme esnekliğini seviyor.

Geri bildiriminiz eti kıpkırmızı yapmamıza yardımcı oluyor!
Sorularınız mı var? Lütfen bizimle iletişime geçin harden@tango.me

İlginizi Çekebilir :  MAPS.ME: Çevrimdışı haritalar GPS Nav v15.13.71754-googleSürüm Apk İndir

Tango Topluluğuna katılın! Gerçek bağlantılar kurmanın, mahallenizi kavramanın ve en büyük canlı yayın platformuna katılmanın zamanı geldi!
YouTube: www.youtube.com/@tangoapp/featured
Twitter'da: x.com/TangoMe

Şimdi Tango'yu türetin ve eğlenceye katılın!

Sürekli olarak güncellemelere başlıyoruz ve her zaman uygulamayı daha iyi hale getirecek yöntemler bulmaya çalışıyoruz. Görünüşe göre herhangi bir geri bildirime katlanacak veya bileşenlere girecekseniz, lütfen müşteri güçlendirme ekibimizle iletişime geçin.
Yardım etmekten mutluluk duyuyoruz!

Bu ikame şunları gerektirir:
– Geliştirilmiş video kalitesi
– Önemli düzeltmeler ve diğer geliştirmeler

Tango- Canlı Yayın, Görüntülü Sohbet 8.74.1729098946
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sgiggle.production
Tango, arenada 500 milyondan fazla müşterinin bulunduğu CANLI bir sosyal mahalledir; burada şans eseri yeni arkadaşlarla birleşebilir, canlı yayında sürüklenebilir ve yetkin Yaratıcılara 7/24 saygı duyabilirsiniz! Reklamcılık ile reklamları, karanlık temayı ve daha fazlasını ortadan kaldırın prim Gerçek bağlantılar edinmek, canlı görüntülü sohbetlere katılmak ve yepyeni sosyal sohbet dalgasına katılmak için son platformdur. Kalıcı dostluklar
sosyal,arenada,daha

Devamını OkuGizle
Benzer İçerikler
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Makale göwnderim sistemimize hoş geldiniz

Galeri Alanı

828 x 478