e
sv
Proton Pass: Şifre Yöneticisi (f-droid sürümü) 1.26.1 Apk İndir

Proton Pass: Şifre Yöneticisi (f-droid sürümü) 1.26.1 Apk İndir

  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • 0
  • 0 ratings
0 ratingsX
Çok Kötü!KötüFena DeğilGüzelÇok İyi!
0%0%0%0%0%
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
0 ratingsX
Çok Kötü!KötüFena DeğilGüzelÇok İyi!
0%0%0%0%0%
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
  • Lisans
  • Üretici
CERN'de bir araya gelen bilim adamlarının, çevrenin en büyük şifreli elektronik posta sağlayıcısı Proton Mail'in desteğiyle oluşturduğu şifre yöneticisini kazanın. Proton Tear tedarik edilmeye başlıyor, uçtan uca şifreleniyor ve İsviçre gizlilik lisanslı yönergelerine göre güvenli.

Tear, tamamen farklı ücretsiz şifre yöneticilerinden daha fazlasını sağlar ve hiçbir reklam veya bilgi dizisi içermez. Sınırsız şifreler kazanmak ve saklamak, girişleri otomatik doldurmak, 2FA kodları oluşturmak, elektronik posta takma adları kazanmak, notlarınızı almak ve daha fazlasını yapmak için tüm cihazlarınıza sürekli olarak bir kuruş harcamadan kullanmalısınız.

* Proton Gözyaşı nasıl sürekli olarak özgür olabilir?
Çevrimiçi gizliliği ve güvenliği hak eden herkese atfedilebilecek bir kuruş bile harcamadan Tear'ı sunuyoruz. Bu, ücretli planlardaki destekleyici mahallemize atfedilebilir. Çalışmamızı güçlendirmek ve premium bölümlere giriş hakkı kazanmak için, düşüncelerinizi geliştiren düşüncelerinizi aklınızda bulundurun.

* Lisanslı şifrelerinizden daha fazlasına koruma sağlayın.
Proton Mail, Proton Force, Proton Takvim, Proton VPN ve daha fazlasını içeren Proton'un gizlilik ekosistemine kaydolmayı seven 100 milyondan fazla kişiye katılın. Hırsızlık, şifreli elektronik postamız, takvimimiz, dosya depolama alanımız ve VPN'imiz ile çevrimiçi gizliliğinizi korumaya devam eder.

* Savaşta incelenen uçtan uca şifrelemeyle oturum açma bilgilerinize ve bunların meta verilerine koruma sağlayın
Pek çok farklı şifre yöneticisi yalnızca şifrenizi şifrelerken, Proton Tear, tutulan oturum açma işleminizin tüm önemli kısımlarında (kullanıcı adınız, getirme işlemi tutamacı ve daha fazlasıyla birlikte) uçtan uca şifrelemeyi kullanır. Tear, dosyalarınızı tüm Proton ürün ve hizmetlerinin kullandığı, savaşta incelenmiş şifreleme kitaplıklarının aynısıyla korur.

* Tear'ın başlangıç ​​tedarik kodunu denetleyin
Her farklı Proton ürün ve hizmeti gibi Tear da tedarik edilmeye başlıyor ve şeffaflık yoluyla inanç fikri üzerine inşa ediliyor. Bilim adamları olarak şeffaflığın ve ifade incelemesinin daha iyi güvenliğe yol açtığını biliyoruz. Tüm Proton Tear uygulamaları tedarik edilmeye başlıyor; bu teknik, herkesin güvenlik iddialarımızı kendileri için test edebileceği bir tekniktir.

İlginizi Çekebilir :  WhatsApp Messenger 2.24.19.90 Apk İndir

Proton Gözyaşı ile şunları yapacaksınız:

– Sınırsız gadget'ta sınırsız oturum açma işlemlerini perakendeci ve otomatik olarak senkronize edin: Tarayıcı uzantılarımız ve Android ve iPhone/iPad uygulamalarımız sayesinde kimlik bilgilerinizi istediğiniz yerden kazanabilir, saklayabilir ve oluşturabilirsiniz.

– Proton Tear otomatik doldurma özelliğiyle daha hızlı kaydolun: Artık kullanıcı adınızı ve şifrenizi kopyalayıp yapıştırmayı sevmiyorsunuz. Proton Gözyaşı otomatik doldurma teknolojisiyle sorunsuz ve güvenli bir şekilde oturum açın.

– Eski şifrelerden uzak durun: Yerleşik şifre alma oluşturucumuz sayesinde, sinyal verdiğiniz her web çekilişi için koruma gerekliliklerine uygun olarak doğru, ilgi çekici ve rastgele şifreleri zahmetsizce oluşturabilirsiniz.

– Şifrelenmiş notları güvenle saklayın: Kişisel notlarınızı Tear'a yerleştirebilir ve tüm cihazlarınızda bunlara erişim kazanabilirsiniz.

– Proton Tear'a biyometrik giriş kazanma ve kabul etme tarafında koruma sağlayın: Uygulamanın kilidini açmak için parmak izinizi veya yüzünüzü kullanarak Proton Tear'a muhtemelen ek bir güvenlik katmanı eklemiş olursunuz.

– Elektronik postamı gizle takma adlarıyla ilgi çekici elektronik posta adresleri koyun: Proton Tear, elektronik posta takma adlarıyla kişisel elektronik posta adresinizi gizlemenize yardımcı olur. İstenmeyen postaları gelen kutunuzdan uzak tutun, her alanda takip edilmekten kaçının ve kendinizi bilgi ihlallerinden koruyun.

– Yerleşik kimlik doğrulayıcımızla 2FA'yı basit bir şekilde oluşturun: Tear'ın entegre 2FA kimlik doğrulayıcısıyla, 2FA'nın kullanımı flaş gibi ve kullanışlı bir şekilde kapanıyor. Hiçbir sorun yaşamadan, herhangi bir web çizimi için bir 2FA kodu ekleyin ve giriş yaparsanız otomatik olarak doldurun.

– Sorun yaşamadan kasalarla ilgili teknik bilginizi oluşturun ve paylaşın: Kasalarla oturum açma bilgilerinizi hazırlayın, not alın ve elektronik posta takma adlarını alın. Aşağıdaki Tear modelinde, belirli kişisel eşyaları veya kasanın tamamını ailenizle, arkadaşlarınızla veya iş arkadaşlarınızla paylaşma olasılığını bulacaksınız.

İlginizi Çekebilir :  Google One 1.239.681195158 Apk İndir

– Giriş bilgilerinize hızlı çevrimdışı kazanma girişi: Telefonunuzun web bağlantısı olmasa bile, nerede olursanız olun, tuttuğunuz şifrelerinizi ve notlarınızı Tear'e girin.

– Ekstra güvenlik özellikleriyle Gözyaşı ipliğinize sadık kalın: Hem TOTP hem de U2F/FIDO2 güvenlik anahtarlarıyla başka bir güvenlik katmanıyla tüm bilginize koruma sağlayın.

– Sınırsız elektronik posta iletimi elde edin: Takma adınızdan gelen kutunuza iletilmesini isteyeceğiniz e-postaların ihtiyacında herhangi bir sınırlama yoktur.

Daha fazla dosya için şu adresi ziyaret edin: proton.me/pass
Proton hakkında daha fazla bilgi edinin: proton.me

1.26.1 modelindeki yenilikler
## 1.26.1 (2024-10-14)

### Düzeltmeler :hata:

– Bir takma adla otomatik doldurma sonu.

https://www.apkmirror.com/apk/protonpass/proton-pass-password-manager-f-droid-version/proton-pass-password-manager-f-droid-version-1-26-1-release/proton-pass-password-manager-f-droid-version-1-26-1-android-apk-download/download/?key=89213c03c409568c70be1ad3e27c03c166025740
Proton Pass: Şifre Yöneticisi (f-droid sürümü) 1.26.1
https://play.google.com/store/apps/details?id=proton.android.pass.fdroid
CERN'de bir araya gelen bilim adamlarının, çevrenin en büyük şifreli elektronik posta sağlayıcısı Proton Mail'in desteğiyle oluşturduğu şifre yöneticisini kazanın. Proton Tear tedarik edilmeye başlıyor, uçtan uca şifreleniyor ve İsviçre gizlilik lisanslı yönergelerine göre güvenli. Reklamcılık Reklamları, kasvetli temayı ve daha fazlasını çalın prim Tear, tamamen farklı ücretsiz şifre yöneticilerinden daha fazlasını sağlar ve hiçbir
proton,daha,bir
1.26.1 (12601000)

66.76 MB (70,002,492 bytes)

Min: Android 8.1 (Oreo, API 27)
Target: Android 14 (API 34)


arm64-v8a + armeabi-v7a + x86_64
nodpi

MD5, SHA-1, SHA-256 signatures

Permissions: 11Features: 4

Devamını OkuGizle
Benzer İçerikler
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Makale göwnderim sistemimize hoş geldiniz

Galeri Alanı

828 x 478