e
sv
Standart Notlar (f-droid sürümü) 3.195.12 Apk İndir

Standart Notlar (f-droid sürümü) 3.195.12 Apk İndir

  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • 0
  • 0 ratings
0 ratingsX
Çok Kötü!KötüFena DeğilGüzelÇok İyi!
0%0%0%0%0%
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
0 ratingsX
Çok Kötü!KötüFena DeğilGüzelÇok İyi!
0%0%0%0%0%
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
  • Lisans
  • Üretici
Fashioned Notes, sağlam ve en içteki not uygulamasıdır. Android birimleriniz, Windows, iOS, Linux ve Web dahil olmak üzere tüm birimlerinizin gelecekte belirsiz bir zamanda notlarınızı güvenli bir şekilde senkronize eder.

Notlarınızın en derin yeteneği çarpışmadan çökmeye şifrelenmiştir, bu yüzden en kullanışlı olanı şüphesiz belki de muhtemelen notlarınız da öğretilecektir. Notlarınızın içeriğini bize bile öğretemiyoruz.

Basit yetenek, tek bir işi yapar ve bunu akıllıca yapar. Fashioned Notes, yaşam tarzınıza yönelik çalışmalar için sağlam ve kalıcı bir kurulumdur. Odak noktamız, nerede olursanız olun not almanızı kolaylaştırmak ve bunları şifrelemeyle tüm birimlerinizle senkronize etmektir.

Kullanıcılarımız bize şu konularda değer veriyor:
* En Derin Notlar
* Yükümlülükler ve Yapılacaklar
* Şifreler ve Anahtarlar
* Kod ve Teknik Prosedürler
* En Derin Günlük
* Toplantı Notları
* Kusurlu platform Scratchpad
* Kitaplar, Yemek Tarifleri ve Filmler
* Sağlık ve Fitness Günlüğü

Fashioned Notes aşağıdakilerle birlikte ücretsiz olarak gelir:
* Android, Windows, Linux, iPhone, iPad, Mac ve internet tarayıcılarında kullanımı kolay işlevlerle tüm birimlerinizin gelecekte belirsiz bir zamanda kesintisiz senkronizasyonu.
* Çevrimdışı girişi kabul edin, bu nedenle muhtemelen bağlantınız olmasa bile indirdiğiniz notlarınıza girişi de kabul edeceksiniz.
* Birim sayısında sınırlama yoktur.
* Not sayısında sınırlama yoktur.
* Parmak izi korumasıyla birlikte şifre kilidi koruması.
* Notlarınızı hazırlamak için bir etiketleme sistemi (hayran olun #çalışma, #öneriler, #şifreler, #kripto).
* Notları çöp kutusuna sabitleme, kilitleme, savunma ve değiştirme yeteneği; bu, çöp kutusu boşaltılana kadar silinen notları kurtarmanıza olanak tanır.

Fashioned Notes tamamen bir başlangıç ​​teklifidir, bu nedenle notlarınızın alternatif ana XChaCha-20 şifrelemesi ile şifrelenmesini emrettikten sonra ve en kullanışlı olanı şüphesiz size notlarınızın da öğretilmesidir, şüphesiz size belki de belki de bilinçli olmamız gerekmiyor. Kodumuz denetlemek için arenaya başlamaktır.

İlginizi Çekebilir :  Amazon Alışveriş Paneli 4.1.1 Apk İndir

Uzun ömürlülük masalını bizim için zorunlu hale getiren Moda Notları'nı kolaylaştırdık. Gelecek yüzyıla özel buradayız, notlarınızı saklıyoruz. Muhtemelen her yıl yeni bir not uygulamasını yenilemeniz gerekmeyeceğine şüphe yok.

Tarzımıza yardımcı olmak için, Fashioned Notes Extended olarak bilinen zorunlu olmayan ücretli bir program sunuyoruz. Extended, aşağıdakiler de dahil olmak üzere son derece etkili araçlara erişimi kabul etmenizi sağlar:
* Üretkenlik editörleri (Markdown, Code, Spreadsheets'e hayran olun)
* Dürüst temalar (karanlık saatine hayran olun, Merak noktası, Solarized Sad)
* Her gün e-posta gelen kutunuza bırakılan veya bulut sağlayıcınıza yedeklenen şifrelenmiş verilerinizin günlük yedeklerini içeren yüksek verimli bulut araçları (Dropbox ve Google Press'e hayran olun).

Standardnotes.com/prolonged adresinden Extended hakkında daha fazla bilgi alacağınıza şüphe yok.

Bir beklenti, fikir ya da durum olsun ya da olmasın, sürekli olarak sohbet etmekten heyecan duyarız. Lütfen istediğiniz zaman bize e-posta göndermekten çekinmeyin. redüksiyon@standardnotes.com. Bize bir mesaj göndermek için çaba göstermeniz gerekiyorsa, benzerini bulmaya özellikle dikkat edeceğiz.

Sürümden 3.9.2:

– Başlangıç ​​durumunda atomizasyon için potansiyel düzeltme. Huzursuz bir şekilde rahatsızlıklar yaşıyorsanız, yazılım ayarlarından hata raporlamayı etkinleştirerek konumu daha iyi takip etmemizi de azaltacağınızdan şüphe yoktur.

Standart Notlar (f-droid sürümü) 3.195.12
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.standardnotes
Fashioned Notes, sağlam ve en içteki not uygulamasıdır. Android birimleriniz, Windows, iOS, Linux ve Web dahil olmak üzere tüm birimlerinizin gelecekte belirsiz bir zamanda notlarınızı güvenli bir şekilde senkronize eder. Reklamcılık Reklamları, karanlık temayı ve daha fazlasını kaldırın prim Notlarınızın en derin yeteneği çarpışmadan çökmeye şifrelenmiştir, bu yüzden en kullanışlı olanı şüphesiz belki de muhtemelen
bir,fashioned,belki

İlginizi Çekebilir :  Google'dan Telefon 148.0.680314063 Apk İndir

Devamını OkuGizle
Benzer İçerikler
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Makale göwnderim sistemimize hoş geldiniz

Galeri Alanı

828 x 478