e
sv
Booksy Biz: İşletmeler İçin 3.26.2_627 Apk İndir

Booksy Biz: İşletmeler İçin 3.26.2_627 Apk İndir

  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • 0
  • 0 ratings
0 ratingsX
Çok Kötü!KötüFena DeğilGüzelÇok İyi!
0%0%0%0%0%
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
0 ratingsX
Çok Kötü!KötüFena DeğilGüzelÇok İyi!
0%0%0%0%0%
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
  • Lisans
  • Üretici

Takvim, potansiyel müşteriler, çalışan üyeler, pazarlama araçları ve daha fazlası. Booksy Biz, günlük işlerinizi yönetmek, potansiyel müşterilerle etkileşim kurmak ve yedeklerinizi büyütmek için hak ettiğiniz tüm araçları sunar.

Yedeklerinizi yönetme konusunda kolay bir çözüm için Safe Booksy Biz'i hücrenize gönderin. Bir randevudan diğerine uçarken, temel yedek işlevlere giriş konusunda askıda kalacaksınız. Booksy'nin canlılığını ön büronuzdan size açıklamak için Booksy Biz Pro'yu tabletinize indirin veya birikim sırasında oturum açın. Booksy Biz Pro ile temel yeteneklerin yanı sıra Vardiyalar, Stok, Raporlama, Paketler ve Üyelikler'e giriş ve tüm satış noktası yeteneklerimize gerçek anlamda ulaşacaksınız.

Hangi kursu seçerseniz seçin, toplam ekstra ile rahatlamak için buradayız.

➜ Kendi kendine rezervasyon sağlayan rezervasyonlar: Booksy, sahnenin rahatlığında sizin için çalışır ve potansiyel müşterilerin siz parmağınızı bile kıpırdatmadan takviminizi ve çevrimiçi e-kitaplarınızı 7/24 aramasına olanak tanır.

➜ Alternatif yönetim: Aktarılan tüm parçaların (bizden, randevularınızdan, beklentilerinizden ve tüm belgelerinizden) haberdar olmanızı sağlarız.

➜ Ödeme işleme: Ödeme yeteneklerini, ödeme süreçlerini doğrudan uygulamadan kolaylaştırın ve potansiyel müşterilerinize esnek seçenekler sunun.

➜ Yapılandırılmış pazarlama: Meşgul olmayı bırakıp daha büyük sadakat elde etmek için hak ettiğiniz her şey. Grubunuzu geliştirin, yeteneklerinizi sosyal medyada pazarlayın, potansiyel müşterilerinize mesaj gönderin, promosyonlar sunun ve fikir edinin.

➜ Sonuç olarak güvenlik: Her saatte kendinizi tanımlıyor musunuz? Önemli olduğundan emin olalım. Takviminiz gibi, Geliştirme'nin kullanımı gibi açıklanmayanları bir kenara bırakın ve verimlilik anlık görüntülerinin kullanımıyla ilgili kararları alın.

➜ Duyarlı seçenekler: Gelecek beklemiyor. Her boyuttaki gruplara yönelik özel seçeneklerle, Sağlık ve Güvenlik becerileriyle ve ürünlerinizi ve şirketlerinizi çevrimiçi ve hatta hızlı bir şekilde tedarik etme esnekliğiyle, yedek oyuncularınızın uyum sağlamasını ve gelişmesini kolaylaştırmak için buradayız.

İlginizi Çekebilir :  Paramount+ (Android TV) 15.0.40 Apk İndir

Yerine geçen kişiyi, diyagramını harekete geçirmek için mi çalışıyorsun? Güvenli bir şekilde uçun ve işte burada Booksy inçinizin aşkta nelere çarpacağına dair bir anket.

➜ Yeteneklerinizi belirleyin: Booksy Biz, hesabınıza bağlı Mürettebat Katılımcısı hacmi başına otomatik olarak yenilenebilen aydan aya abonelikler sunar. Daha fazlasına ihtiyaç duyduğunuzda tablette Booksy Biz Pro'ya da geçebilirsiniz.

➜ İzinizi Koyun: Çevrenin neyle ilgili olduğunu ortaya çıkarmak için Booksy profilinizden yararlanın. Fotoğraf yükleyin, sosyal medya hesaplarına köprü oluşturun ve fikir edinin.

➜ Potansiyel müşterileri davet edin: Sadık potansiyel müşterilerinizi Booksy Buyer Uygulamasını kullanmaya ve Booksy profil köprüsünüzün yarısını kullanmaya davet edin, böylece yeni potansiyel müşteriler sizi nereden bulursa kazansınlar size e-rezervasyon yapabilirler.

➜ Konuşmalarını güvence altına alın: Potansiyel müşterilerinizi meşgul etmek için Mesaj Patlamalarını ve Sosyal Gönderileri kullanın, böylece yeteneklerinizin her zaman akılda kalması sağlanır.

➜ Booksy ile Geliştirin: Ne kadar hızlı ve nasıl bir yol seçeceğinizi siz seçersiniz. Oraya gitmene izin vereceğiz. Booksy, vekilinizin ihtiyaçlarına uyum sağlar, böylece muhtemelen plan almaya devam etmek isteyebilirsiniz.

Hep birlikte daha fazlasına ulaşalım. Daha iyi.

Yerine geçecek kişiyi harekete geçirmek için Booksy Biz'i seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Görünüşte en üretken yetenekleri de asmak isteyebileceğinizden emin olmak için uygulamamızda sürekli iyileştirmeler yapıyoruz. En son sürüm şunları içerir:
• Truva atı düzeltmeleri
• Verimlilik güncellemeleri

https://www.apkmirror.com/apk/booksy-international-sp-z-o-o/booksy-biz-for-businesses/booksy-biz-for-businesses-3-26-2_627-release/booksy-biz-for-businesses-3-26-2_627-android-apk-download/download/?key=5aa70189834e157677f6915ff80c526f1f94fdce
Booksy Biz: İşletmeler İçin 3.26.2_627
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.booksy.business
Takvim, potansiyel müşteriler, çalışan üyeler, pazarlama araçları ve daha fazlası. Booksy Biz, günlük işlerinizi yönetmek, potansiyel müşterilerle etkileşim kurmak ve yedeklerinizi büyütmek için hak ettiğiniz tüm araçları sunar. Reklamcılık Reklamları, gölgeli temaları ve daha fazlasını ortadan kaldırın prim Yedeklerinizi yönetme konusunda kolay bir çözüm için Safe Booksy Biz'i hücrenize gönderin. Bir randevudan diğerine uçarken, temel
potansiyel,daha,booksy
3.26.2_627 (627)

63.78 MB (66,874,122 bytes)

Min: Android 8.0 (Oreo, API 26)
Target: Android 14 (API 34)


arm64-v8a + armeabi-v7a + x86 + x86_64
nodpi

MD5, SHA-1, SHA-256 signatures

Permissions: 47Features: 11Libraries: 5

İlginizi Çekebilir :  ChatGPT 1.2024.268 beta Apk İndir
Devamını OkuGizle
Benzer İçerikler
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Makale göwnderim sistemimize hoş geldiniz

Galeri Alanı

828 x 478